Skip to main content
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Laozi verwijst naar Lao Tzu, of Lao Tse, de grondlegger van de Chinese filosofische stroming ‘het Taoïsme’.
Lao Tzu betekent letterlijk ‘oude leraar’ of ‘oude meester’. Tao staat voor ‘de Weg’. In het bekende werk ‘Tao te Ching’ (het Boek van de Weg), dat een verzameling van zijn leringen is, verwijst Lao Tzu naar de universele kracht van het leven die hij de Tao noemt. Hij geeft aanwijzingen over het bewandelen van het pad van het leven vanuit harmonie met deze Tao.

In 2015 stelde Lao Tzu zich, vanuit een andere dimensie, aan mij voor. Ik had geen enkele voorkennis met betrekking tot zijn leringen maar vanaf dat moment begon hij mij dagelijks te begeleiden op mijn eigen pad en gaf waardevolle informatie door om met anderen te delen. Er ontstond een ‘inter-dimensionale samenwerking’. Enige tijd later werd ik ook aangespoord om te gaan schrijven.

Mijn teksten zijn gestoeld op een combinatie van mijn eigen levenservaringen, opgedane inzichten en de samenwerking met deze oude man uit een andere dimensie. Het is een dans tussen het beschadigde kind en de wijze leraar die aanwijzingen oplevert om in harmonie met het leven te leren stromen.

Alle teksten op deze website vallen onder copyright.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]