Veelgestelde vragen

Lees voordat je boekt
Is een New Dimensional Healing hetzelfde als een energetische healing?
Nee, het energetische lichaam (de aura en de chakra’s) zijn onderdeel van de constructie van het fysieke lichaam in lagere frequenties. Op dit niveau spelen vaak problemen die er voor zorgen dat een ziel moeite heeft met indalen in het fysieke lichaam. Veel energetische healingmethoden zijn ook invasief en kunnen juist de indaling van de ziel belemmeren. Een New Dimensional Healing speelt zich af op het niveau van bewustzijn, omdat de frequenties van de ziel vaak veel hoger zijn dan de frequenties van het energetische- en het fysieke lichaam. Dit verschil wordt overbrugt door het bewustzijn van de healer die in staat is zowel met het lichaamsbewustzijn als met het zielsbewustzijn te communiceren en het integratieproces te ondersteunen. De healer dient daarvoor zelf een interdimensionaal kanaal te zijn en kan werken in zeer hoge, maar ook in zeer lage frequenties.

Waarom is het niet nodig om mijn klachten en mijn levensverhaal uitgebreid te bespreken voorafgaand aan een New Dimensional Healing?
Door het bespreken van problemen wordt oud bewustzijn van lage frequenties geactiveerd in het systeem. Neuronetwerken verbonden aan de problemen worden in werking gezet en de oude realiteit wordt bestendigd. De frequentie van het lichaam verlaagt en de density wordt groter. Dit blokkeert de opname van nieuw bewustzijn in het lichaam. Daarom zijn de gesprekken voorafgaand en na afloop van de healing kort en toegespitst op wat er tijdens de healing gebeurt.

Waarom mag er niet gerookt worden voorafgaand aan een New Dimensional Healing?
Roken werpt een barriere op tussen zielsbewustzijn en het fysieke lichaam. Hierdoor wordt het voor de ziel veel moeilijker om in het fysieke lichaam in te dalen. Aangezien het doel van een New Dimensional Healing is om zielsbewustzijn beter in het lichaam te verbinden, heeft roken direct een saboterend effect op de healing, en heeft de healing daarmee nauwelijks toegevoegde waarde.

Heeft een New Dimensional Healing bij iedereen hetzelfde effect?
Nee, op dit moment zijn er ontzettend veel verschillende zielen van verschillende achtergronden op aarde. Doorgaans is de eerste stap voor iedere ziel de volledige indaling van de ziel in het fysieke lichaam. Op het moment dat lichaam en ziel goed verbonden zijn, kunnen de hogere frequenties van de ziel (het Hoger Zelf) gaan indalen. Vanaf dat moment kunnen ook multidimensionale zielsaspecten in het fysieke lichaam integreren. Dit proces verloopt voor iedere ziel anders.

Waar kan ik het telefoonnummer op deze site of het contactformulier voor gebruiken?
Berichten via de telefoon of via het contactformulier worden door het secretariaat van New Dimensional Flow van praktische antwoorden voorzien. Er wordt niet inhoudelijk op persoonlijke situaties ingegaan.