AVG

AVG Privacyverklaring 
Op het verstrekken van uw persoonlijke gegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
 
Verwerken persoonsgegevens
New Dimensional Flow verwerkt uw persoonlijke gegevens op basis van de volgende grondslagen: 
1: U geeft zelf toestemming voor het gebruik van uw gegevens;  
2: Het is noodzakelijk om uw gegevens te verwerken om contact met u op te nemen of een overeenkomst uit te voeren;
3: Om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting zoals de Belastingwet.   
Indien u deze persoonsgegevens niet verstrekt kan New Dimensional Flow geen contact met u onderhouden of producten of diensten leveren.  

Informatie die u verstrekt voor betalingen en facturen wordt ten behoeve van de Belastingwet 7 jaar bewaard. Informatie die u verstrekt ten behoeve van een nieuwsbrief wordt verwijderd zodra u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief. Alle overige gegevens worden verwijderd indien er geen noodzaak meer is om contact met u te onderhouden en er geen diensten en producten meer worden geleverd. Dit wordt jaarlijks persoonlijk beoordeeld door de functionaris gegevensbescherming.   

Inzage
U heeft recht op inzage van de persoonsgegevens die wij van u verwerken. Op uw verzoek verwijderen wij uw persoonsgegevens uit ons bestand of passen wij uw gegevens aan.  

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor bijvoorbeeld het beantwoorden van uw vraag, het inplannen van een afspraak, het versturen van entreebewijzen, het versturen van facturen of een nieuwsbrief, het doorgeven van wijzigingen in producten of diensten. 

U kunt contact opnemen via:  
New Dimensional Flow 
Kvk 70850682 
info@newdimensionalflow.eu 
contactformulier